Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Trebia

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Trebia οποιαδήποτε στιγμή, από την εφαρμογή ή στο trasimene.com. Η διαγραφή είναι οριστική.


Πρώτα: η συνδρομή σας

Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν σταματά πάντα τη συνδρομή σας. Ακυρώστε την πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας:

  • Συνδρομή μέσω iPhone (App Store): Ρυθμίσεις, μετά το όνομά σας, μετά Συνδρομές. Η διαγραφή του λογαριασμού δεν τη σταματά.
  • Συνδρομή μέσω Android (Google Play): εφαρμογή Play Store, η φωτογραφία προφίλ σας, μετά Πληρωμές και συνδρομές, μετά Συνδρομές. Κατά τη διαγραφή, ζητάμε επίσης από το Google Play να την ακυρώσει· ελέγξτε μετά ότι η ακύρωση εμφανίζεται.
  • Συνδρομή μέσω trasimene.com: ο χώρος σας στο Trebia, ενότητα «Ρυθμίσεις», κουμπί «Διαχείριση της συνδρομής μου». Η διαγραφή του λογαριασμού δεν τη σταματά.

Στην εφαρμογή

  1. Ανοίξτε το Trebia και μεταβείτε στην καρτέλα «Ο λογαριασμός μου».
  2. Ανοίξτε το προφίλ σας: το όνομά σας, στο πάνω μέρος της σελίδας.
  3. Στο κάτω μέρος της σελίδας, επιλέξτε «Διαγραφή του λογαριασμού μου».
  4. Επιβεβαιώστε. Αν συνδέεστε με κωδικό πρόσβασης, η εφαρμογή θα σας τον ζητήσει.

Στο trasimene.com

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Trebia.
  2. Ανοίξτε τις «Ρυθμίσεις».
  3. Στη «Ζώνη κινδύνου», κάντε κλικ στο «Διαγραφή του λογαριασμού μου» και επιβεβαιώστε.

Σύνδεση στο Trebia

Τι διαγράφεται

Μόλις επιβεβαιώσετε, αποσυνδέεστε από όλες τις συσκευές σας και διαγράφουμε:

  • την πρόσβασή σας στο VPN και το ιστορικό των συνδέσεών σας (διακομιστής που χρησιμοποιήθηκε, ώρες σύνδεσης)·
  • την εγγραφή σας στο newsletter, αν την είχατε ζητήσει.

Μετά από 30 ημέρες, διαγράφεται και η καρτέλα του λογαριασμού σας (διεύθυνση email, όνομα, ρυθμίσεις).

Τι κρατάμε

  • Το ιστορικό των πληρωμών σας (ημερομηνία, πρόγραμμα, τιμή, κατάστημα που χρησιμοποιήθηκε).
  • Τα μηνύματα που στείλατε στην υποστήριξη.
  • Οι απαντήσεις σας στα ερωτηματολόγιά μας, αποσυνδεδεμένες από την ταυτότητά σας.

Οι άλλοι λογαριασμοί σας

Διαγράφεται μόνο ο λογαριασμός σας στο Trebia. Ένας λογαριασμός που δημιουργήθηκε με την ίδια διεύθυνση σε άλλη εφαρμογή μας παραμένει ενεργός: διαγράψτε τον από εκείνη την εφαρμογή.

Δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε;

Γράψτε στο contact@trasimene.com από τη διεύθυνση του λογαριασμού σας, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για το Trebia. Θα διεκπεραιώσουμε το αίτημα διαγραφής σας.