Trebia
Powered by TrasimèneSlet din Trebia-konto
Du kan til enhver tid slette din Trebia-konto, i appen eller på trasimene.com. Sletningen er endelig.
Først: dit abonnement
At slette din konto stopper ikke altid dit abonnement. Opsig det, før du sletter din konto:
- Abonnement tegnet på iPhone (App Store): Indstillinger, derefter dit navn, derefter Abonnementer. Sletning af kontoen stopper det ikke.
- Abonnement tegnet på Android (Google Play): Play Butik-appen, dit profilbillede, derefter Betalinger og abonnementer, derefter Abonnementer. Ved sletningen beder vi også Google Play om at opsige det; kontrollér bagefter, at opsigelsen vises.
- Abonnement tegnet på trasimene.com: dit Trebia-område, afsnittet «Indstillinger», knappen «Administrer mit abonnement». Sletning af kontoen stopper det ikke.
I appen
- Åbn Trebia, og gå til fanen «Min konto».
- Åbn din profil: dit navn øverst på siden.
- Nederst på siden vælger du «Slet min konto».
- Bekræft. Hvis du logger ind med en adgangskode, beder appen dig om den.
På trasimene.com
- Log ind på din Trebia-konto.
- Åbn «Indstillinger».
- Under «Farezone» klikker du på «Slet min konto» og bekræfter.
Det slettes
Så snart du bekræfter, logges du ud på alle dine enheder, og din adgang lukkes. Derefter sletter vi inden for de angivne frister:
- historikken over dine forbindelser (anvendt server, forbindelsestidspunkter), som slettes 72 timer efter, at din adgang til VPN'en er lukket, hvilket sker, så snart du bekræfter;
- din tilmelding til nyhedsbrevet, som fjernes, så snart du bekræfter, hvis ingen af dine andre konti hos os abonnerer på det.
Dine kontooplysninger (e-mailadresse, navn, indstillinger) slettes til sidst, 30 dage efter anmodningen, når alt andet er væk. I disse 30 dage kan ingen længere logge ind på din konto.
Det gemmer vi
- Historikken over dine betalinger (dato, plan, pris, anvendt butik).
- De beskeder, du har sendt til support.
- Dine svar på vores spørgeskemaer, adskilt fra din identitet.
Dine andre konti
Kun din Trebia-konto slettes. En konto, der er oprettet med samme adresse i en anden af vores apps, forbliver aktiv: slet den fra den app.
Kan du ikke længere logge ind?
Skriv til contact@trasimene.com fra din kontos adresse, og angiv, at det drejer sig om Trebia. Vi behandler din anmodning om sletning.